Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα για άμεση αποστολή. Αν κάποιο προϊόν μας δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτό.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 15:00 καθημερινής αποστέλλονται την ίδια ημέρα.  Παραγγελίες που πραγματοποιούνται από το Σάββατο 10:00 και μετά, αποστέλλονται Δευτέρα. Για την Κύπρο οι αποστολές αναχωρούν κάθε Πέμπτη.

Όλες οι αποστολές γίνονται με τις ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική, ACS Courier, Box Now, Kronos Express ανάλογα την επιθυμία του πελάτη ή την χώρα του.

Μέσος χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η παραγγελία είναι 1-3 ημέρες. Σε δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να χρειαστούν 1-2 ημέρες ακόμα. Στην Κύπρο οι αποστολές χρειάζονται 7-10 μέρες για την παράδοση τους καθώς γίνεται ακτοπλοϊκά. 

Το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται από την ογκομέτρηση των προϊόντων και την μέθοδο εξόφλησης της παραγγελίας .Για το ακριβές ποσό των μεταφορικών ενημερώνεστε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Στο e-mail ή στο κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί μήνυμα με τον αριθμό αποστολής του πακέτου.

Καλάθι Αγορών